OK forlænger sponsoratet med Dansk Døve-Idrætsforbund

Dansk Døve-Idrætsforbund og OK har lavet en forlængelse af sponsoratet til og med 2021, og med option for forlængelse frem til 2025.

Joachim Thor Krøyer, sekretariats- og elitechef i Dansk Døve-Idrætsforbund siger om aftalen:

"Det er med en stor glæde og stolthed at kunne offentliggøre en forlængelse med en af vores sponsorer siden 2016, og vi ser det som en blåstempling af vores arbejde i forbundet.

Vi har i de sidste måneder haft en særdeles positiv dialog med OK om en forlængelse af vores nuværende aftale. Begge parter har ønsket at få en afklaring så tidligt som muligt, og allerede fra første indledende snak stod det klart at samarbejdet skulle fortsætte.

Dansk Døve-Idrætsforbund er i en rivende udvikling, hvor vi fortsat arbejder hårdt for at døveidrætten får bedre vilkår for både bredden og eliten, samt at skaffe flere gode sportsresultater hjem til Danmark i international sammenhæng. Udover et større sponsorat, er vi enige om et nyt tiltag i aftalen, at OK ikke kun til Deaflympics vil støtte med medaljebonus til vores idrætsudøvere, men også til EM og VM fremadrettet. Det er stort, at forbundet nu har en fast loyal samarbejdspartner, og her er OK med til at gøre en stor forskel for døveidrætten. Der er ingen tvivl om, at vi glæder os til det fortsatte gode samarbejde."

 

DSC_0192.jpg

 

Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig i OK siger:

"Døveidrætten i Danmark er inde i en positiv udvikling, som vi i OK er glade og stolte over at være en del af. Vi har igennem lang tid haft et stærkt samarbejde med DDI, som den nye sponsoraftale kommer til at styrke yderligere. OK er kendt for at støtte sport og idræt på alle niveauer, både når det kommer til bredde- og eliteidræt, og vi ser frem til fortsat at være en del af døveidrættens spændende udvikling og fortsætte samarbejdet  med DDI i de kommende år."

 

IMG_6391 (1).jpg
Billedet er taget ved OKs hovedkvarter i Aarhus den 11. december 2018

 

/JTK

21 august 2019

European Deaf Sports Organisation har valgt den tidligere DDI-formand, Louise Peitersen, ind i deres bestyrelse.

Det sker efter at EDSO har haft et ønske om et mere...

15 august 2019

Landstræner for futsalkvinderne, Jesper Bang-Madsen, har i sommers valgt at opsige sin post. Det sker efter at Jesper har følt at det nu var tid til at prioritere andre ting....

12 august 2019

Sidste nyt fra Taiwan.

 

Siden sidst har der været spillet TEAM. Danmark kunne ikke være med da holdet var på 4 herre og 1 dame. Men score i de 6 serie tæller med...