OK forlænger sponsoratet med Dansk Døve-Idrætsforbund

Dansk Døve-Idrætsforbund og OK har lavet en forlængelse af sponsoratet til og med 2021, og med option for forlængelse frem til 2025.

Joachim Thor Krøyer, sekretariats- og elitechef i Dansk Døve-Idrætsforbund siger om aftalen:

"Det er med en stor glæde og stolthed at kunne offentliggøre en forlængelse med en af vores sponsorer siden 2016, og vi ser det som en blåstempling af vores arbejde i forbundet.

Vi har i de sidste måneder haft en særdeles positiv dialog med OK om en forlængelse af vores nuværende aftale. Begge parter har ønsket at få en afklaring så tidligt som muligt, og allerede fra første indledende snak stod det klart at samarbejdet skulle fortsætte.

Dansk Døve-Idrætsforbund er i en rivende udvikling, hvor vi fortsat arbejder hårdt for at døveidrætten får bedre vilkår for både bredden og eliten, samt at skaffe flere gode sportsresultater hjem til Danmark i international sammenhæng. Udover et større sponsorat, er vi enige om et nyt tiltag i aftalen, at OK ikke kun til Deaflympics vil støtte med medaljebonus til vores idrætsudøvere, men også til EM og VM fremadrettet. Det er stort, at forbundet nu har en fast loyal samarbejdspartner, og her er OK med til at gøre en stor forskel for døveidrætten. Der er ingen tvivl om, at vi glæder os til det fortsatte gode samarbejde."

 

DSC_0192.jpg

 

Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig i OK siger:

"Døveidrætten i Danmark er inde i en positiv udvikling, som vi i OK er glade og stolte over at være en del af. Vi har igennem lang tid haft et stærkt samarbejde med DDI, som den nye sponsoraftale kommer til at styrke yderligere. OK er kendt for at støtte sport og idræt på alle niveauer, både når det kommer til bredde- og eliteidræt, og vi ser frem til fortsat at være en del af døveidrættens spændende udvikling og fortsætte samarbejdet  med DDI i de kommende år."

 

IMG_6391 (1).jpg
Billedet er taget ved OKs hovedkvarter i Aarhus den 11. december 2018

 

/JTK

21 juni 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund har fået et par henvendelser om ikke vi skulle arrangere en kombineret skirejse med Vinter Deaflympics i Italien. Vi synes idéen er rigtigt god, men vi...

09 juni 2019
Danmark formåede desværre ikke at gå videre til kvatfinalen. Holdet har...
08 juni 2019

Skuffelsen var til at tage og føle på da slutfløjtet lød i Danmarks sidste gruppekamp mod Irland. Danmark tabte 0-3 og missede derfor muligheden for at spille sig videre til ...