Opvisningskamp i Randers (Håndbold)

Klubben Kristrup Boldklub har i samarbejde med DDI arrangeret en opvisningskamp mellem Kristrup Herrehåndbold og Landsholdet fra DDI, kampen spilles fredag d. 2. marts 2018. Kampen starter kl. 20.30, dog er der også en anden kamp kl. 19.00, 2. division Kristrup Dame mod Silkeborg-Voel KFUM.

Kristrup boldklub har skrevet dette om kampen:

 

Da Døvelandsholdet i herrehåndbold skal til EM i 2020, starter vi indsamlingen nu. De kommer og spiller imod Kristrup Boldklubs herrer på Tirsdalens Skole, Rasmus Hougårdsvej 50, 8960 Randers SØ.

Arrangementet er kommet på benene, fordi det er sådan, at når man spiller på Døvelandsholdet, så skal spillerne selv betale for at deltage i træningssamlinger og turneringskampe. Man skal som spiller ikke kun betale for sig selv, men også for træner- og lederstaben. Det vil sige, at man regner ud, hvad det koster at sende truppen afsted, og så deler man beløbet ud på antal spillere. Der er mulighed for i Døvesporten at lave disse opvisningskampe og samle penge ind, ligesom man også søger fonde for tilskud.

Der bliver lavet lotteri og andre events, da der gerne skal samles penge ind til Landsholdets tur til EM.

Klubben har opfostret to spillere, der spiller på Døvelandsholdet, og den ene spiller stadig i klubben på Kristrups Herre hold.

 

Arrangementet er åbent for alle, og det er fri entre, dog anbefales det at tage kontant med, da der er mulighed for at købe bl.a. lodsedler, hvor overskuddet går til Døvelandsholdet. Dørene åbner kl. 17.00 og salg af lodseddler starter kl. 17.15.

 

Kom og støt landsholdet på deres vej til EM i 2020.

 

Plakaten for opvisningskampen kan ses herunder.

15 marts 2018

Af Christine Janssens og Jessica Rohde (tidligere formænd for DDI)

Det var med sorg vi modtog meddelelsen om Jørgens bortgang d. 25.december 2017.

Vi har...

15 marts 2018

Nu er der blot 3 dage tilbage hvor du kan tilmelde dig Campen i Portugal. I øjeblikket er der stadig under 10 deltagere, derfor er Camp i Portugal i fare for at blive aflyst....

14 marts 2018

Idrætslederen Laurits Dahlstrøm har meddelt, at der er ikke den store interrese for gokart på eliteplan, og derfor stopper DDI med at arbejde videre med deltagelse til ...