Opvisningskamp i Randers (Håndbold)

Klubben Kristrup Boldklub har i samarbejde med DDI arrangeret en opvisningskamp mellem Kristrup Herrehåndbold og Landsholdet fra DDI, kampen spilles fredag d. 2. marts 2018. Kampen starter kl. 20.30, dog er der også en anden kamp kl. 19.00, 2. division Kristrup Dame mod Silkeborg-Voel KFUM.

Kristrup boldklub har skrevet dette om kampen:

 

Da Døvelandsholdet i herrehåndbold skal til EM i 2020, starter vi indsamlingen nu. De kommer og spiller imod Kristrup Boldklubs herrer på Tirsdalens Skole, Rasmus Hougårdsvej 50, 8960 Randers SØ.

Arrangementet er kommet på benene, fordi det er sådan, at når man spiller på Døvelandsholdet, så skal spillerne selv betale for at deltage i træningssamlinger og turneringskampe. Man skal som spiller ikke kun betale for sig selv, men også for træner- og lederstaben. Det vil sige, at man regner ud, hvad det koster at sende truppen afsted, og så deler man beløbet ud på antal spillere. Der er mulighed for i Døvesporten at lave disse opvisningskampe og samle penge ind, ligesom man også søger fonde for tilskud.

Der bliver lavet lotteri og andre events, da der gerne skal samles penge ind til Landsholdets tur til EM.

Klubben har opfostret to spillere, der spiller på Døvelandsholdet, og den ene spiller stadig i klubben på Kristrups Herre hold.

 

Arrangementet er åbent for alle, og det er fri entre, dog anbefales det at tage kontant med, da der er mulighed for at købe bl.a. lodsedler, hvor overskuddet går til Døvelandsholdet. Dørene åbner kl. 17.00 og salg af lodseddler starter kl. 17.15.

 

Kom og støt landsholdet på deres vej til EM i 2020.

 

Plakaten for opvisningskampen kan ses herunder.

21 januar 2019

Dansk Døve-Idrætsforbunds (DDI) herrelandshold i fodbold har i weekenden d. 18. – 20. januar...

21 januar 2019

'DDI byder Trine Tønnesen velkommen som medie- og kommunikationsmedarbejder i en praktikantperiode i forbundet frem til april 2019. Det glæder os, at der er en stor...

15 januar 2019

En stor tak til alle 20 deltagere som deltog i træningssamlingen ”Løb og nå dit mål” i weekenden.

Der var løbere på forskellige niveauer som deltog – deltagerne ved...