Præsentation af DDI's nye kommunikationsmedarbejder

"Dansk Døve-Idrætsforbund er i rivende udvikling og satser stort på nye muligheder via digitale platforme, derfor er det en glæde at vi idag har fået Nicklas Kleczewski tilknyttet som kommunikationsmedarbejder til at tage sig af de mange spændende arbejdsopgaver som der venter forude. I første omgang er han i virksomhedspraktik med gode muligheder for at blive fastansat i Dansk Døve-Idrætsforbund, hvis alt kører efter planen" siger sekretariatschef, Joachim Thor Krøyer.

Hej jeg hedder Nicklas. Jeg er en 26-årig frisk fyr som er bosiddende på Nørrebro, sammen med min skønne århusianske kæreste, Mai. I min fritid elsker jeg at udfolde min kreativitet, hvad enten det kommer til at spille musik, tegne og male, eller lave god mad med mine nærmeste. Jeg nyder også godt af fysiske aktiviteter, især håndbold, som jeg har dyrket på højt plan i 15 år. Netop idrætten og det sportslige er noget jeg virkelig brænder for, og dette var specielt en af de store motivationsfaktorer til at jeg søgte arbejde hos Dansk Døve-Idrætsforbund.

Jeg er uddannet E-designer og Mediegrafiker, og har over fem års erhvervserfaring indenfor den grafiske branche, hvor jeg har arbejdet med en bred vifte af både trykte og digitale medier. Senest var jeg praktik under studiet, hos ENIGMA – Museum for Post, Tele og Kommunikation, som grafiker og assisterende udstillingsredaktør. Her lærte jeg en masse om grafisk kommunikation under museets visuelle identitet. Min hverdag var præget af vidt forskellige opgaver, hvor jeg blev udfordret på egen faglighed.

I min fritid er jeg også glædeligt aktiv, hvad angår frivilligt arbejde, relateret til min faglige udvikling. I øjeblikket som bestyrelsesmedlem hos Unge Kommunikatører (UNGKOM), hvor jeg har ansvaret for web og grafik.

 

Jeg glæder mig meget til at komme i gang med de nye spændende opgaver og udfordringer, som venter mig hos forbundet.

 

/NNK

17 februar 2019

Fodboldlandsholdet har brugt weekenden på Castberggård, som den sidste af to udtagelses-samlinger, før landstræneren udtager truppen som skal repræsentere Danmark til EM 2019 i...

15 februar 2019

08 februar 2019

Så skal DDI igen uddele årets priser - denne gang for året 2018. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal...