Præsentation af DDI's nye kommunikationsmedarbejder

"Dansk Døve-Idrætsforbund er i rivende udvikling og satser stort på nye muligheder via digitale platforme, derfor er det en glæde at vi idag har fået Nicklas Kleczewski tilknyttet som kommunikationsmedarbejder til at tage sig af de mange spændende arbejdsopgaver som der venter forude. I første omgang er han i virksomhedspraktik med gode muligheder for at blive fastansat i Dansk Døve-Idrætsforbund, hvis alt kører efter planen" siger sekretariatschef, Joachim Thor Krøyer.

Hej jeg hedder Nicklas. Jeg er en 26-årig frisk fyr som er bosiddende på Nørrebro, sammen med min skønne århusianske kæreste, Mai. I min fritid elsker jeg at udfolde min kreativitet, hvad enten det kommer til at spille musik, tegne og male, eller lave god mad med mine nærmeste. Jeg nyder også godt af fysiske aktiviteter, især håndbold, som jeg har dyrket på højt plan i 15 år. Netop idrætten og det sportslige er noget jeg virkelig brænder for, og dette var specielt en af de store motivationsfaktorer til at jeg søgte arbejde hos Dansk Døve-Idrætsforbund.

Jeg er uddannet E-designer og Mediegrafiker, og har over fem års erhvervserfaring indenfor den grafiske branche, hvor jeg har arbejdet med en bred vifte af både trykte og digitale medier. Senest var jeg praktik under studiet, hos ENIGMA – Museum for Post, Tele og Kommunikation, som grafiker og assisterende udstillingsredaktør. Her lærte jeg en masse om grafisk kommunikation under museets visuelle identitet. Min hverdag var præget af vidt forskellige opgaver, hvor jeg blev udfordret på egen faglighed.

I min fritid er jeg også glædeligt aktiv, hvad angår frivilligt arbejde, relateret til min faglige udvikling. I øjeblikket som bestyrelsesmedlem hos Unge Kommunikatører (UNGKOM), hvor jeg har ansvaret for web og grafik.

 

Jeg glæder mig meget til at komme i gang med de nye spændende opgaver og udfordringer, som venter mig hos forbundet.

 

/NNK

15 oktober 2018

Det er med glæde at vi kan meddele at alle 80 pladser til DD3 Campus 2018 er udsolgt! Vi er begejstret for den store interesse for DD3 Campus fra medlemmer af de tre forbund....

11 oktober 2018

15 futsalhold fra hele Europa var samlet i Göteborg den 4-6. Oktober, for at deltage i Deaf Champions League (DCL) Futsal U21. 

Blandt de 15 deltagende hold, var danske...

10 oktober 2018

Vi har plukket nogle billeder ud fra playoff-kampen mellem Danmark og Serbien. Danmark vandt 5-1, og med det flotte resultat kvalificerede de sig til EM i 2019 i Grækenland....