Præsentation af DDI's nye kommunikationspraktikant

'DDI byder Trine Tønnesen velkommen som medie- og kommunikationsmedarbejder i en praktikantperiode i forbundet frem til april 2019. Det glæder os, at der er en stor interesse i at komme i praktik i DDI, og det viser også at vi fortsat er et attraktivt og spændende forbund under en stor udvikling med mange muligheder for at få erfaring og viden til det videre uddannelse og arbejde. Vi ser frem til et godt samarbejde.' siger Joachim T. Krøyer, sekretariats- og elitechef i Dansk Døve-Idrætsforbund

 

Mit navn er Trine Tønnesen. Jeg er 20 år og bor i Vordingborg. Studerer til daglig markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Sjælland i Roskilde. Fra i dag den 21. januar 2019 starter jeg i praktik hos Dansk Døve Idrætsforbund indenfor marketing/kommunikation. 

Ved siden af studiet arbejder jeg i Vordingborg Svømmeklub, her handler det allermest om, at der skal være plads til alle, hvilket også gør at jeg værdsætter mit job. Jeg er et stort sportsmenneske med et stort hjerte og har en stor passion for, at kunne hjælpe andre med at føle samme glæde ved at dyrke sport. Det er en ære at få lov til, at komme i praktik hos Dansk Døve Idrætsforbund, da det i Dansk Døve Idrætsforbund virker som om, at det ligeledes handler om, at der er plads til alle.  De er super imødekommende og rare mennesker. 

Jeg håber at jeg kan være med til at gøre en forskel. Jeg ser frem til at få et indblik i virksomheds daglige rutiner på arbejdspladsen. 

 

/TNT

 

17 juli 2019
Kunne du tænke dig at stifte bekendtskab med discgolf? Måske kender du...
30 juni 2019
Den 29. juni var den danske landsholdsspiller i golf, Lasse Emil Nielsen, som er udtaget til European Deaf Golf Open Championship 2019, og golfleder Joachim Brøndum taget en...
27 juni 2019
Sekretariatet hos Dansk Døve-Idrætsforbund holder ferielukket fra den 28. juni til og med den 4. august 2019.
 
Er det af stor vigtighed at du får fat i...