Royal Run og Hearing Loss Runners

Hearing Loss Runners deltog for første gang sammen i et stort løb som Royal Run (10 km), og det var en stor oplevelse for alle, mon ikke der kommer flere løbere ind i Hearing Loss Runners i fremtiden?

Laila Benthin, holdkaptajn skriver:
Det var en fantastisk dag, mega sjovt og stor oplevelse. Alle klarede det flot og gennemførte. Nogle var udfordret, men klarede det alligevel, fordi der var så gode forhold. Masser af vand,energi drik, æbler og første klasse underholdning, og ikke mindst de flotte medaljer. Os der var i teltet sammen med høreforeningen Frederiksberg. Dansk Blindesamfund. Spastikerforeningen m.fl. fra tidlig morgen og delte flyers ud, som Dansk Døve-Idrætsforbund havde fået lavet til os. Flere har skrevet til mig at det var en god oplevelse trods nogle udfordringer, og alle synes godt om at være sammen som hold. Det er netop også ideen med Hearing Loss Runners i fremtiden at få flere løbere til at deltage, og få oplevelser sammen både nationalt og internationalt. Mange tak til Dansk Døve-Idrætsforbund, vi glæder os til det videre samarbejde sammen med jer.

/JTK

17 februar 2019

Fodboldlandsholdet har brugt weekenden på Castberggård, som den sidste af to udtagelses-samlinger, før landstræneren udtager truppen som skal repræsentere Danmark til EM 2019 i...

15 februar 2019

08 februar 2019

Så skal DDI igen uddele årets priser - denne gang for året 2018. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal...