Samling i Vejen Idrætscenter 26-28 Januar 2018

Nøgleordet er fællesskab. 

Damehåndboldlandsholdet var samlet i Vejen Idrætscenter denne gang, og endnu engang blev vi overvældet af den enorme imødekommenhed og professionalisme der præger dette sted. Det er nu 2. gang vi har været på Vejen Idrætscenter, og der overnatter alle sammen på madrasser i samme rum, det giver altså noget til fællesskabet. 

Vi ankom fredag kl. 17.00 og der var mange afbud denne gang fra spillere som enten var på ferie, arbejdede, var syg, eller spillede Futsal, men det var ingen hindring for de resterende 11 som mødte op klar til træningsweekend. Udover mandefald havde vores modstandere til træningskampen søndag brændt os af. Stor tak til Sanne fra Vejen HK som med kort varsel lykkedes af finde nogle spillere som gerne ville spille lørdag. Vi bød velkommen til en ny spiller Cecilie Dragsbæk, og håber i skrivende stund ikke at vi har skræmt hende væk. Nye træningsdragter og nyt spillertøj gjorde at humøret var extra højt denne weekend. Tak til DDI for dette. Vi blev SÅ flotte. 

Foto 3.jpg

Fredag havde vi et træningspas inden Danmarks kamp mod Sverige. Et træningspas hvor man lige skulle i gang efter det nye år. En sen aftensmad og en vild kamp med højt humør som desværre sluttede med et skuffende resultat. Lørdag morgen stod den på oplæg af Matilde Brixen, som fortalt om metaltræning, et nyt (for holdet) men vigtigt element i vores fremtidigt arbejde med holdet. Pigerne fik hjemmearbejde for til næste samling. Lørdag formiddag kom Vejen HK forbi med 6 spillere og med lån af et par stykker af vores spillere kunne vi gennemføre 3 x 20 minutters kamp med god fart og rigtige gode passager i vores spil. 

Lørdag eftermiddag var der tid til at komme i svømmehal, hvor Ditte havde arrangeres små konkurrencer for os. Vi morede os et par timer før der var aftensmad og vi havde fået vores helt eget bord. Lørdag aften var der masse af socialsamvær med spil, småsnak og gode grin rundt om på madrasserne. Vi var alle utrolige trætte, men livede da helt op da vi til aftenkaffen fik serveret softice. 

Foto 2.jpg

Søndag morgen endnu engang mandefald, der var nogle stykker som havde overbelastet knæ og fod og en enkel tog det tidlige tog hjem. Så søndagens morgentræning i Skodborg Hallen blev gennemført med kun 7 spillere men det blev alligevel en god træning. Evalueringen lød i store træk GOD MAD, GOD TRÆNING OG GODT FÆLLESSKAB - det kan næsten ikke blive bedre.

Foto 4.jpg

/ BRIXEN

21 januar 2019

Dansk Døve-Idrætsforbunds (DDI) herrelandshold i fodbold har i weekenden d. 18. – 20. januar...

21 januar 2019

'DDI byder Trine Tønnesen velkommen som medie- og kommunikationsmedarbejder i en praktikantperiode i forbundet frem til april 2019. Det glæder os, at der er en stor...

15 januar 2019

En stor tak til alle 20 deltagere som deltog i træningssamlingen ”Løb og nå dit mål” i weekenden.

Der var løbere på forskellige niveauer som deltog – deltagerne ved...