Sammendrag af kvalifikationskampen mellem Danmark - Serbien

Omkring 250 tilskuere var på plads i Frederiksberg Idrætspark, da de danske fodboldherrer kvalificerede sig til EM 2019, med en sejr på 5-1 over Serbien. Gik du glip af kampen, eller vil du blot gense de smukke øjeblikke fra i lørdags, så har vi lavet et sammendrag på 5 minutter. Klippet inkluderer interviews med hattrick-kongen Nassor Salim, to jubelglade tilskuere, og afslutningsvis får landstræner, Per Sørensen, det sidste ord.
 
Dansk Døve-Idrætsforbund takker alle samarbejdspartnere, sponsorer og de frivillige som har været med til at støtte fodboldlandsholdet.
 
Se sammendraget på linket her.
 
 
/NNK
15 oktober 2018

Det er med glæde at vi kan meddele at alle 80 pladser til DD3 Campus 2018 er udsolgt! Vi er begejstret for den store interesse for DD3 Campus fra medlemmer af de tre forbund....

11 oktober 2018

15 futsalhold fra hele Europa var samlet i Göteborg den 4-6. Oktober, for at deltage i Deaf Champions League (DCL) Futsal U21. 

Blandt de 15 deltagende hold, var danske...

10 oktober 2018

Vi har plukket nogle billeder ud fra playoff-kampen mellem Danmark og Serbien. Danmark vandt 5-1, og med det flotte resultat kvalificerede de sig til EM i 2019 i Grækenland....