Sammendrag af kvalifikationskampen mellem Danmark - Serbien

Omkring 250 tilskuere var på plads i Frederiksberg Idrætspark, da de danske fodboldherrer kvalificerede sig til EM 2019, med en sejr på 5-1 over Serbien. Gik du glip af kampen, eller vil du blot gense de smukke øjeblikke fra i lørdags, så har vi lavet et sammendrag på 5 minutter. Klippet inkluderer interviews med hattrick-kongen Nassor Salim, to jubelglade tilskuere, og afslutningsvis får landstræner, Per Sørensen, det sidste ord.
 
Dansk Døve-Idrætsforbund takker alle samarbejdspartnere, sponsorer og de frivillige som har været med til at støtte fodboldlandsholdet.
 
Se sammendraget på linket her.
 
 
/NNK
24 maj 2019
Dansk Døve-Idrætsforbund har udtaget Lasse Emil Nielsen (Døves Idrætsklub START) til at repræsentere Danmark ved European Deaf Golf Championships 2019 i Sverige. EM skal...
23 maj 2019

Er du nysgerrig på at få et dybere indblik i Dansk Døve-Idrætsforbunds arbejde, samt vide mere om hvilke spændende opgaver og aktiviteter som forbundet var omkring det...

21 maj 2019

Lørdag den 11. maj gennemførte Dansk Døve-Idrætsforbund klubseminar og søndag den 12. maj repræsentantskabsmøde, begge foregik på Hotel Scandic i Vejle.

Der kom 13...