Sammendrag fra løbearrangementet hos Løberen Lyngby

Onsdag den 24. oktober 2018 inviterede den moderne løbeudstyrsbutik, Løberen, til en aften i løbets tegn.

Aftenen bød både på en fælles løbetur, et oplæg om løbesko, samt en såkaldt løbetest, hvor deltagerne, med eksperthjælp og individuel vejledning, fandt frem til de rette løbesko, som matchede hver deres personlige behov.

Dan Olvhøj fra Dansk Døve-Idrætsforbund var med under arrangementet. Efter den succesfulde aften fortæller han: "Vi kan nu afsløre at et samarbejde mellem Dansk Døve-Idrætsforbund og Løberen fortsætter i det nye år i Jylland!
Et lignende arrangement vil finde sted i Vejle med et fællesløb sammen med en løbetræner og -ekspert, hvor der efterfølgende vil blive holdt et oplæg om sko og mulighed for individuel vejledning, samt shopping i Løberen's butik.
Nærmere bestemt dato vil blive oplyst her på hjemmesiden – hold øje med det."

 

Dansk Døve-Idrætsforbund takker for en hyggelig og informativ aften, og et godt samarbejde.

 

/NNK & DOL

21 juni 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund har fået et par henvendelser om ikke vi skulle arrangere en kombineret skirejse med Vinter Deaflympics i Italien. Vi synes idéen er rigtigt god, men vi...

09 juni 2019
Danmark formåede desværre ikke at gå videre til kvatfinalen. Holdet har...
08 juni 2019

Skuffelsen var til at tage og føle på da slutfløjtet lød i Danmarks sidste gruppekamp mod Irland. Danmark tabte 0-3 og missede derfor muligheden for at spille sig videre til ...