Sammendrag fra løbearrangementet hos Løberen Lyngby

Onsdag den 24. oktober 2018 inviterede den moderne løbeudstyrsbutik, Løberen, til en aften i løbets tegn.

Aftenen bød både på en fælles løbetur, et oplæg om løbesko, samt en såkaldt løbetest, hvor deltagerne, med eksperthjælp og individuel vejledning, fandt frem til de rette løbesko, som matchede hver deres personlige behov.

Dan Olvhøj fra Dansk Døve-Idrætsforbund var med under arrangementet. Efter den succesfulde aften fortæller han: "Vi kan nu afsløre at et samarbejde mellem Dansk Døve-Idrætsforbund og Løberen fortsætter i det nye år i Jylland!
Et lignende arrangement vil finde sted i Vejle med et fællesløb sammen med en løbetræner og -ekspert, hvor der efterfølgende vil blive holdt et oplæg om sko og mulighed for individuel vejledning, samt shopping i Løberen's butik.
Nærmere bestemt dato vil blive oplyst her på hjemmesiden – hold øje med det."

 

Dansk Døve-Idrætsforbund takker for en hyggelig og informativ aften, og et godt samarbejde.

 

/NNK & DOL

20 marts 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) har den store glæde at udskrive DM i bowling for døve anno 2019. Dette års DM vil foregå i Odense Bowlinghal fra 8. juni til og med 9. juni. Der...

13 marts 2019

Vores kvindelige futsallandshold søger nye spillere til truppen, som har lyst til at være en del af fællesskabet og samtidig øge konkurrencen på holdet.

 

For at...

27 februar 2019

Lørdag den 23. februar blev DM i futsal afviklet på Castberggård.

For første gang siden 2015 var fire hold tilmeldt, og der var lagt op til et spændende mesterskab...