Sammendrag fra løbearrangementet hos Løberen Lyngby

Onsdag den 24. oktober 2018 inviterede den moderne løbeudstyrsbutik, Løberen, til en aften i løbets tegn.

Aftenen bød både på en fælles løbetur, et oplæg om løbesko, samt en såkaldt løbetest, hvor deltagerne, med eksperthjælp og individuel vejledning, fandt frem til de rette løbesko, som matchede hver deres personlige behov.

Dan Olvhøj fra Dansk Døve-Idrætsforbund var med under arrangementet. Efter den succesfulde aften fortæller han: "Vi kan nu afsløre at et samarbejde mellem Dansk Døve-Idrætsforbund og Løberen fortsætter i det nye år i Jylland!
Et lignende arrangement vil finde sted i Vejle med et fællesløb sammen med en løbetræner og -ekspert, hvor der efterfølgende vil blive holdt et oplæg om sko og mulighed for individuel vejledning, samt shopping i Løberen's butik.
Nærmere bestemt dato vil blive oplyst her på hjemmesiden – hold øje med det."

 

Dansk Døve-Idrætsforbund takker for en hyggelig og informativ aften, og et godt samarbejde.

 

/NNK & DOL

31 oktober 2018

Vi, i forbundet har i et stykke tid arbejdet med at opdatere vores privatlivspolitik, således alle brugere af forbundet kan følge med i hvordan vi opbevarer og behandler al...

28 oktober 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund og Kvickly Albertslund offentliggjorde i sidste måned, at i de næste 4 år samarbejder vi sammen om forskellige projekter som skal støtte forbundet, og...

25 oktober 2018

Lørdag d. 24. november kl. 20 inviterer DDL og DDI til foredrag med Claus Roager Olsen, der er ekspert i Enneagrammet.

Med godt humør og provokerende udsagn vil Claus...