Sidste samling i 2017

Årets sidste samling for damedøvelandsholdet i håndbold blev gennemført på Castberggård sammen med herrer landsholdet og det var med store smil og godt humør samt en god portion optimisme mht. til næste år at vi afholdte samlingen. Vi mødtes kl. 17.00 fredag, denne gang var vi kun 10 spillere men på trods af det, blev der gået til den, til træningen fredag aften med god energi. Lørdag formiddag var der igen træning, her fik vi øvet en masse nye kryds og vores systemer blev finpudset. Vi skulle spille træningskamp mod Hedensteds damer. Før kampen lavede vi en aftale om hvis det gik godt i første halvleg skulle vi spille uden CI og høreapparater i anden halvleg, og da spillerne leverede en super præstation, ja så blev det sådan. Vi vandt kampen 19-10 hvilket vi kun kan være meget tilfredse med. Der er fremgang at sporer, ikke kun for holdet som helhed, men også individuelt, og det glæder trænerne. Lørdag aften var der tid til lidt teambuilding, og socialt samvær. Søndag morgen var der mange som skulle hjem for at spille i deres klubber, så derfor var vi kun få tilbage, men vi fik alligevel en meget god træning sammen med herrerne.
I det nye år håber vi at kunne få flere samlinger med herrerne, da det giver os rigtig meget, både sportsligt og socialt.
 
Trænerteamet fejrer deres sølvbryllup tirsdag den 28.11.17 derfor fik de denne flotte kurv af spillerne. Vi siger igen tusind tak for gaven og TAK FOR I ÅR.
 
24 nov1.jpg
10 december 2017

Få endnu mere glæde ud af den legende, inspirerende og hamrende sjove form for fodbold, for lørdag den 10. marts 2018 afholder Dansk Døve-Idrætsforbund et stort åbent FUTSAL...

10 december 2017

Der afholdes DM FUTSAL 2018 den 10.marts 2018, og der er sendt mail ud til alle klubber.

Se vedhæftet fil nedenstående.

/JTK

 

08 december 2017

DDI holder en åben samling for både øvet og nye orienteringsløbere på Castberggård d.12-14. januar 2018

Alle er velkomne - både dem som gerne vil lære at blive bedre til...