Sidste samling i 2017

Årets sidste samling for damedøvelandsholdet i håndbold blev gennemført på Castberggård sammen med herrer landsholdet og det var med store smil og godt humør samt en god portion optimisme mht. til næste år at vi afholdte samlingen. Vi mødtes kl. 17.00 fredag, denne gang var vi kun 10 spillere men på trods af det, blev der gået til den, til træningen fredag aften med god energi. Lørdag formiddag var der igen træning, her fik vi øvet en masse nye kryds og vores systemer blev finpudset. Vi skulle spille træningskamp mod Hedensteds damer. Før kampen lavede vi en aftale om hvis det gik godt i første halvleg skulle vi spille uden CI og høreapparater i anden halvleg, og da spillerne leverede en super præstation, ja så blev det sådan. Vi vandt kampen 19-10 hvilket vi kun kan være meget tilfredse med. Der er fremgang at sporer, ikke kun for holdet som helhed, men også individuelt, og det glæder trænerne. Lørdag aften var der tid til lidt teambuilding, og socialt samvær. Søndag morgen var der mange som skulle hjem for at spille i deres klubber, så derfor var vi kun få tilbage, men vi fik alligevel en meget god træning sammen med herrerne.
I det nye år håber vi at kunne få flere samlinger med herrerne, da det giver os rigtig meget, både sportsligt og socialt.
 
Trænerteamet fejrer deres sølvbryllup tirsdag den 28.11.17 derfor fik de denne flotte kurv af spillerne. Vi siger igen tusind tak for gaven og TAK FOR I ÅR.
 
24 nov1.jpg
22 februar 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund kan hermed i samarbejde med START udskrive et danmarksmesterskab: DM 2018 Golf. 

...

22 februar 2018
Fordi det er den første højskoleaften på Castberggaard Øst i Rødovre den 1. marts 2018 kl.19.00-21.00, har vi sammen med Castberggaard, besluttet at arrangementet er gratis...
19 februar 2018

Klubben Kristrup Boldklub har i samarbejde med DDI arrangeret en opvisningskamp mellem Kristrup Herrehåndbold og Landsholdet fra DDI, kampen spilles fredag d. 2. marts 2018....