Sidste samling i 2017

Årets sidste samling for damedøvelandsholdet i håndbold blev gennemført på Castberggård sammen med herrer landsholdet og det var med store smil og godt humør samt en god portion optimisme mht. til næste år at vi afholdte samlingen. Vi mødtes kl. 17.00 fredag, denne gang var vi kun 10 spillere men på trods af det, blev der gået til den, til træningen fredag aften med god energi. Lørdag formiddag var der igen træning, her fik vi øvet en masse nye kryds og vores systemer blev finpudset. Vi skulle spille træningskamp mod Hedensteds damer. Før kampen lavede vi en aftale om hvis det gik godt i første halvleg skulle vi spille uden CI og høreapparater i anden halvleg, og da spillerne leverede en super præstation, ja så blev det sådan. Vi vandt kampen 19-10 hvilket vi kun kan være meget tilfredse med. Der er fremgang at sporer, ikke kun for holdet som helhed, men også individuelt, og det glæder trænerne. Lørdag aften var der tid til lidt teambuilding, og socialt samvær. Søndag morgen var der mange som skulle hjem for at spille i deres klubber, så derfor var vi kun få tilbage, men vi fik alligevel en meget god træning sammen med herrerne.
I det nye år håber vi at kunne få flere samlinger med herrerne, da det giver os rigtig meget, både sportsligt og socialt.
 
Trænerteamet fejrer deres sølvbryllup tirsdag den 28.11.17 derfor fik de denne flotte kurv af spillerne. Vi siger igen tusind tak for gaven og TAK FOR I ÅR.
 
24 nov1.jpg
20 oktober 2018

European Deaf Sports Organization holdte den 18.-19. oktober deres 19th kongres i Heraklion på Kreta med deltagelse af 90 deltagere fra 33 lande.

Danmark var...

18 oktober 2018

Her til aften blev der trukket lod om det indledende gruppespil til EM i fodbold 2019. Turneringen finder sted til sommer, på den græske ø, Kreta.

 

Danmark er...

16 oktober 2018

I morgen (17. oktober) er det sidste frist for at tilmelde dig til arrangement hos LØBEREN i Lyngby, hvor du kan lære din løbestil at kende og høre mere om teknik samt...