Skal du med til næste Deaflympics (OL for døve)?

Dansk Døve-Idrætsforbund har et herre håndboldlandshold med et nyt lederteam, hvor holdet er meget ungt. For at udvikle holdet, kræver det tilgang af nye spillere.

Ved kommende internationale stævner, venter der måske Golden Cup 2019 og helt sikkert  EM 2020 - der skal vi stå knivskarpe og være helt klar til at kæmpe for Danmark. Sidst men ikke mindst er der Deaflympics i 2021, som er det langsigtede mål.

Du kan komme på landsholdet, hvis:

  • Du kan spille håndbold på et fornuftigt niveau
  • Du er døv, hørehæmmet eller CI-bruger, hørelsen skal ligge over 55 db på begge øre
  • Du er klar til at give den en skalle fra nu af.

Er du klar til tage udfordringen op, så inviterer vi til prøvetræning til en af vores samlinger.

Trænerteamet – John (Landstræner) – Anders (Assisterende Landstræner) – Frank Hansen(Holdleder) – og Klaus Lundsgaard (Idrætsleder) glæder sig til at høre fra dig.

Kontakt landstræner John Johansen for at aftale nærmere

Mobil: 2567 0459 E-mail:

 

Vi glæder os til at høre fra dig, så du kan blive en del holdet.

 

/Klaus Lundsgaard, Idrætsleder for håndbold (Herre)
Foto: Deaflympics 2017

14 august 2018
Idag har Københavns Kommune officielt inviteret GULD-landsholdet og Dansk Døve-Idrætsforbund til fejring med de berømte rådhuspandekager på Københavns Rådhus.
 ...
28 juli 2018

World Deaf Golf Championships 2018 i Irland er slut, og Lasse Emil Nielsen fik et flot 4.plads hjem til Danmark. Han sluttede 3.runde med 78 slag (6 over banens par) og 4.runde...

26 juli 2018

1. og 2. runde er spillet ved World Deaf Golf Championships 2018 i Irland, Carton House. Vores danske deltager Lasse Emil Nielsen er iøjeblikket på en 6.plads (+8 for 1. og 2....