Uden lyd – gav succes

Denne her samling blev lidt anderledes end de forudgående. Vi startede som sædvanlig fredag sidst på eftermiddag med at mødes på Castberggård. Vi blev mødt af en rungende stilhed bland andet fordi vores herrehold havde samling et andet sted, samt at der ingen andre arrangementer var på Castberggård denne weekend. Vi tog fat på et program med 3 X træning og træningskamp, masser af social samvær og lidt anderledes træning. 

IMG_0982.jpg
Den første træning fredag aften stod i forsvarets tegn, mange nye øvelser blev introduceret og alle gik til den med god gejst. Lørdag formiddag havde vi lavet en aftale om at smide CI og høreapparater til træningen, det kræver en del mere forberedende introduktion til hele træningspasset, da der er nogle på holdet som ikke kan tegnsprog og de er helt lost når de får deres tekniske udstyr af. MEN MEN MEN det gik super godt, der blev øvet systemer til den store guldmedalje. Lørdag eftermiddag endnu et træningspas men her blev der spillet hockey og basket (til alles begejstring) inden skudøvelser og spil på 2 mål. Det er fint med lidt anderledes træning indimellem. 

IMG_0989.jpg

Efter aftensmaden lørdag aften stod Rikke for underholdningen. En leg hvor man ikke måtte bruge hverken stemme eller tegnsprog, men kun kropssprog. Det kom der mange gode grin ud af, meget underholdende at se på. Der blev også brugt lidt tid på at lave kampråb og sejrsråb (hvilket jo kom i brug søndag. Søndag var der træningskamp mod Skrydstrups damer og endnu engang var aftalen at det var uden lyd, så ALLE smed det tekniske udstyr ude på bænken. Vi har før spillet få halvlege hvor vi ikke har haft lyd på, men denne gang var det HELE kampen. Begge hold fulgtes pænt ad i 40 min af kampen, men så løb vi fra dem til sidst. 16-10 vandt vi og det er jo altid rart at vinde en træningskamp, men den største sejr var at vi faktisk godt kan spille uden lyd og spille GODT. Stor tak til Frank og Klaus som lige kom forbi Castberggård, egentlig for at vaske herrernes tøj, men de tog også lige en tørn med dommerbordet og vandflaskerne var fyldt godt op inde kampen. Vi er så klar til næste samling i april måned og til at modtage en positiv besked om deltagelse til VM i Brasilien til Juli.

/BRIXEN

21 januar 2019

Dansk Døve-Idrætsforbunds (DDI) herrelandshold i fodbold har i weekenden d. 18. – 20. januar...

21 januar 2019

'DDI byder Trine Tønnesen velkommen som medie- og kommunikationsmedarbejder i en praktikantperiode i forbundet frem til april 2019. Det glæder os, at der er en stor...

15 januar 2019

En stor tak til alle 20 deltagere som deltog i træningssamlingen ”Løb og nå dit mål” i weekenden.

Der var løbere på forskellige niveauer som deltog – deltagerne ved...