Udtagelse til NBM i Discgolf i Estland 2018

I begyndelsen af året 2018 offentliggjorde vi på DDI´s hjemmeside invitationen til Nordisk-Baltisk Mesterskab i discgolf for døve i Estland. Vi havde ikke discgolf på vores program, men vi vidste at der er en vis interesse for discgolf blandt døve i Danmark.

Derfor var det en glædelig besked at der er to, der er interesseret at deltage for Danmark til turneringen i Estland. Så begyndte det hårde arbejde i forbindelse med at starte sporten op her i DDI. Vi har bl.a. drøftet med danske partner for rådgivning, tage kontakt til arrangøren i Estland og undersøge muligheder for at få en landstræner tilknyttet.

Det er kommet på plads med de fleste ting, vi arbejder stadig på at få en træner tilknyttet.

 

De to idrætsudøvere, som skal repræsentere Danmark til NBM i Discgolf i Estland er:

Mark Blynov (til højre på forsidebilledet) og Martin Tranemose (til venstre på forsidebilledet), begge er fra klubben Døvania.

 

NBM i Discgolf forgår fra 29. juni til 1. juli 2018 i Estland, ca. 50 km fra hovedstaden Tallinn.

Der vil komme flere nyheder i den kommende tid, hvor vi bl.a. vil præsentere hver af de to idrætsudøvere samt en introduktion af sporten discgolf. Så husk at holde øjne med hjemmesiden i den nærmeste fremtid.

 

 /AK

14 august 2018
Idag har Københavns Kommune officielt inviteret GULD-landsholdet og Dansk Døve-Idrætsforbund til fejring med de berømte rådhuspandekager på Københavns Rådhus.
 ...
28 juli 2018

World Deaf Golf Championships 2018 i Irland er slut, og Lasse Emil Nielsen fik et flot 4.plads hjem til Danmark. Han sluttede 3.runde med 78 slag (6 over banens par) og 4.runde...

26 juli 2018

1. og 2. runde er spillet ved World Deaf Golf Championships 2018 i Irland, Carton House. Vores danske deltager Lasse Emil Nielsen er iøjeblikket på en 6.plads (+8 for 1. og 2....