Udtagelse til NBM i Discgolf i Estland 2018

I begyndelsen af året 2018 offentliggjorde vi på DDI´s hjemmeside invitationen til Nordisk-Baltisk Mesterskab i discgolf for døve i Estland. Vi havde ikke discgolf på vores program, men vi vidste at der er en vis interesse for discgolf blandt døve i Danmark.

Derfor var det en glædelig besked at der er to, der er interesseret at deltage for Danmark til turneringen i Estland. Så begyndte det hårde arbejde i forbindelse med at starte sporten op her i DDI. Vi har bl.a. drøftet med danske partner for rådgivning, tage kontakt til arrangøren i Estland og undersøge muligheder for at få en landstræner tilknyttet.

Det er kommet på plads med de fleste ting, vi arbejder stadig på at få en træner tilknyttet.

 

De to idrætsudøvere, som skal repræsentere Danmark til NBM i Discgolf i Estland er:

Mark Blynov (til højre på forsidebilledet) og Martin Tranemose (til venstre på forsidebilledet), begge er fra klubben Døvania.

 

NBM i Discgolf forgår fra 29. juni til 1. juli 2018 i Estland, ca. 50 km fra hovedstaden Tallinn.

Der vil komme flere nyheder i den kommende tid, hvor vi bl.a. vil præsentere hver af de to idrætsudøvere samt en introduktion af sporten discgolf. Så husk at holde øjne med hjemmesiden i den nærmeste fremtid.

 

 /AK

20 juni 2018

Danske Døves Landsforbund (DDL) har sammen med Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) fået lov til at oversætte DIF/DGI vejledning om behandling af personoplysninger til dansk...

20 juni 2018

DDI holder sommerferie fra den 22.juni 2018 til og med 13.august 2018. 

I...

19 juni 2018

Denne samling blev på mange måder hæsblæsende og fuld af fart. Fredag startede vi kl. 17.00 sharp med at sige velkommen til hele teamet som skal afsted til VM, vi manglede dog...