Udtagelse til NBM i Discgolf i Estland 2018

I begyndelsen af året 2018 offentliggjorde vi på DDI´s hjemmeside invitationen til Nordisk-Baltisk Mesterskab i discgolf for døve i Estland. Vi havde ikke discgolf på vores program, men vi vidste at der er en vis interesse for discgolf blandt døve i Danmark.

Derfor var det en glædelig besked at der er to, der er interesseret at deltage for Danmark til turneringen i Estland. Så begyndte det hårde arbejde i forbindelse med at starte sporten op her i DDI. Vi har bl.a. drøftet med danske partner for rådgivning, tage kontakt til arrangøren i Estland og undersøge muligheder for at få en landstræner tilknyttet.

Det er kommet på plads med de fleste ting, vi arbejder stadig på at få en træner tilknyttet.

 

De to idrætsudøvere, som skal repræsentere Danmark til NBM i Discgolf i Estland er:

Mark Blynov (til højre på forsidebilledet) og Martin Tranemose (til venstre på forsidebilledet), begge er fra klubben Døvania.

 

NBM i Discgolf forgår fra 29. juni til 1. juli 2018 i Estland, ca. 50 km fra hovedstaden Tallinn.

Der vil komme flere nyheder i den kommende tid, hvor vi bl.a. vil præsentere hver af de to idrætsudøvere samt en introduktion af sporten discgolf. Så husk at holde øjne med hjemmesiden i den nærmeste fremtid.

 

 /AK

17 februar 2019

Fodboldlandsholdet har brugt weekenden på Castberggård, som den sidste af to udtagelses-samlinger, før landstræneren udtager truppen som skal repræsentere Danmark til EM 2019 i...

15 februar 2019

08 februar 2019

Så skal DDI igen uddele årets priser - denne gang for året 2018. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal...