Udtagelses-samling for herrelandsholdet i fodbold

Fodboldlandsholdet har brugt weekenden på Castberggård, som den sidste af to udtagelses-samlinger, før landstræneren udtager truppen som skal repræsentere Danmark til EM 2019 i Grækenland til sommer. 28 spillere mødte op i weekenden, og gav den alt hvad de kunne, for at bevise deres værd.

 

Truppen bliver udtaget i uge 8, og efterfølgende vil DDI informere om de 22 spillere som er valgt, herudover de fire reserver som vil blive valgt til at stå klar, hvis der skulle ske ændringer i truppen.

 

Landtræner Per Sørensen nævner at det engagement der har været omkring fodboldlandsholdet efter kvalifikationstriumfen på 5-1 over Serbien i efteråret 2018, og ved de to seneste samlinger aldrig har været bedre, i den tid han har været landstræner. Med Per’s egne ord: “Der er stor kamp om pladserne. Der er høj intensitet. Der er engagement. Der er vilje, der er været hjerte – det har været fantastisk.”

 

Efter udtagelsen venter der landsholdet 6-7 forberedelsessamlinger før det går løs til EM.

 

/NNK

16 oktober 2019
DDI og Holstebro RejseCenter har forlænget samarbejdet, så Holstebro RejseCenter er sponsor i forbundet yderligere 3 år til og med 2022.
 
'Vi er...
14 oktober 2019

I går, søndag den 13. oktober, deltog vores to danske løbere, Laurids Juul Christiansen og Lars Ryberg...

11 oktober 2019

Efter et foreløbigt hektisk år med mange spændende projekter, holder sekretariatet i Idrættens Hus lukket i uge 42, fra mandag den 14. til søndag den 20. oktober.

...