Udtagelses-samling for herrelandsholdet i fodbold

Fodboldlandsholdet har brugt weekenden på Castberggård, som den sidste af to udtagelses-samlinger, før landstræneren udtager truppen som skal repræsentere Danmark til EM 2019 i Grækenland til sommer. 28 spillere mødte op i weekenden, og gav den alt hvad de kunne, for at bevise deres værd.

 

Truppen bliver udtaget i uge 8, og efterfølgende vil DDI informere om de 22 spillere som er valgt, herudover de fire reserver som vil blive valgt til at stå klar, hvis der skulle ske ændringer i truppen.

 

Landtræner Per Sørensen nævner at det engagement der har været omkring fodboldlandsholdet efter kvalifikationstriumfen på 5-1 over Serbien i efteråret 2018, og ved de to seneste samlinger aldrig har været bedre, i den tid han har været landstræner. Med Per’s egne ord: “Der er stor kamp om pladserne. Der er høj intensitet. Der er engagement. Der er vilje, der er været hjerte – det har været fantastisk.”

 

Efter udtagelsen venter der landsholdet 6-7 forberedelsessamlinger før det går løs til EM.

 

/NNK

20 marts 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) har den store glæde at udskrive DM i bowling for døve anno 2019. Dette års DM vil foregå i Odense Bowlinghal fra 8. juni til og med 9. juni. Der...

13 marts 2019

Vores kvindelige futsallandshold søger nye spillere til truppen, som har lyst til at være en del af fællesskabet og samtidig øge konkurrencen på holdet.

 

For at...

27 februar 2019

Lørdag den 23. februar blev DM i futsal afviklet på Castberggård.

For første gang siden 2015 var fire hold tilmeldt, og der var lagt op til et spændende mesterskab...