Udtagelses-samling for herrelandsholdet i fodbold

Fodboldlandsholdet har brugt weekenden på Castberggård, som den sidste af to udtagelses-samlinger, før landstræneren udtager truppen som skal repræsentere Danmark til EM 2019 i Grækenland til sommer. 28 spillere mødte op i weekenden, og gav den alt hvad de kunne, for at bevise deres værd.

 

Truppen bliver udtaget i uge 8, og efterfølgende vil DDI informere om de 22 spillere som er valgt, herudover de fire reserver som vil blive valgt til at stå klar, hvis der skulle ske ændringer i truppen.

 

Landtræner Per Sørensen nævner at det engagement der har været omkring fodboldlandsholdet efter kvalifikationstriumfen på 5-1 over Serbien i efteråret 2018, og ved de to seneste samlinger aldrig har været bedre, i den tid han har været landstræner. Med Per’s egne ord: “Der er stor kamp om pladserne. Der er høj intensitet. Der er engagement. Der er vilje, der er været hjerte – det har været fantastisk.”

 

Efter udtagelsen venter der landsholdet 6-7 forberedelsessamlinger før det går løs til EM.

 

/NNK

17 juli 2019
Kunne du tænke dig at stifte bekendtskab med discgolf? Måske kender du...
30 juni 2019
Den 29. juni var den danske landsholdsspiller i golf, Lasse Emil Nielsen, som er udtaget til European Deaf Golf Open Championship 2019, og golfleder Joachim Brøndum taget en...
27 juni 2019
Sekretariatet hos Dansk Døve-Idrætsforbund holder ferielukket fra den 28. juni til og med den 4. august 2019.
 
Er det af stor vigtighed at du får fat i...