Uofficielt DM Cykling og MTB

Dansk Døve-Idrætsforbund kan hermed udskrive et uofficielt danmarksmesterskab: Uofficielt DM Cykling og MTB 2018.

Dato: Lørdag den 18.august (Cykling) og Søndag den 19.august (MTB)

Tid: Lørdag kl. 14.00 og Søndag kl. 10.00

Sted: Havnebadet, Faaborg

Der inviteres til det uofficielle danmarksmesterskab i cykling og MTB, hvor både de dygtige, øvede og begyndere/motionister bliver tilgodeset. DDI har påtaget sig værtskabet i samarbejde med /Outdoor Sydfyn og Michael Pausgaard for arrangementet.

Information om arrangementet

Landevejscykling
Der køres 4 omgange a 15,5 km lang rundstrækning, i alt ca.62 km, hvor flere stigninger skal forceres på hver omgang. Der er ca. 200 højdemeter pr. omgang. Ruten er meget publikumsvenlig og med 4 omgange kan alle følge med i løbets udvikling.

Flere informationer kan ses her: http://www.outdoorsydfyn.com/landsvejsrace

MTB
En meget flot og varieret MTB rute på 46 km, og ruten kaldes også ’den Onde’. Der køres i området Svanninge bakker ved Faaborg, og der er efter løbet mulighed for en god dukkert efter en svedig og hård omgang i sporet.

Flere informationer kan ses her: http://www.outdoorsydfyn.com/mtb-race-distancer-og-rute

Se flere informationer om arrangementet og tilmeldningsfrist m.v. i den vedlagte pdf.fil nedenstående.

/JTK

15 oktober 2018

Det er med glæde at vi kan meddele at alle 80 pladser til DD3 Campus 2018 er udsolgt! Vi er begejstret for den store interesse for DD3 Campus fra medlemmer af de tre forbund....

11 oktober 2018

15 futsalhold fra hele Europa var samlet i Göteborg den 4-6. Oktober, for at deltage i Deaf Champions League (DCL) Futsal U21. 

Blandt de 15 deltagende hold, var danske...

10 oktober 2018

Vi har plukket nogle billeder ud fra playoff-kampen mellem Danmark og Serbien. Danmark vandt 5-1, og med det flotte resultat kvalificerede de sig til EM i 2019 i Grækenland....