Uofficielt DM Cykling og MTB

Dansk Døve-Idrætsforbund kan hermed udskrive et uofficielt danmarksmesterskab: Uofficielt DM Cykling og MTB 2018.

Dato: Lørdag den 18.august (Cykling) og Søndag den 19.august (MTB)

Tid: Lørdag kl. 14.00 og Søndag kl. 10.00

Sted: Havnebadet, Faaborg

Der inviteres til det uofficielle danmarksmesterskab i cykling og MTB, hvor både de dygtige, øvede og begyndere/motionister bliver tilgodeset. DDI har påtaget sig værtskabet i samarbejde med /Outdoor Sydfyn og Michael Pausgaard for arrangementet.

Information om arrangementet

Landevejscykling
Der køres 4 omgange a 15,5 km lang rundstrækning, i alt ca.62 km, hvor flere stigninger skal forceres på hver omgang. Der er ca. 200 højdemeter pr. omgang. Ruten er meget publikumsvenlig og med 4 omgange kan alle følge med i løbets udvikling.

Flere informationer kan ses her: http://www.outdoorsydfyn.com/landsvejsrace

MTB
En meget flot og varieret MTB rute på 46 km, og ruten kaldes også ’den Onde’. Der køres i området Svanninge bakker ved Faaborg, og der er efter løbet mulighed for en god dukkert efter en svedig og hård omgang i sporet.

Flere informationer kan ses her: http://www.outdoorsydfyn.com/mtb-race-distancer-og-rute

Se flere informationer om arrangementet og tilmeldningsfrist m.v. i den vedlagte pdf.fil nedenstående.

/JTK

14 august 2018
Idag har Københavns Kommune officielt inviteret GULD-landsholdet og Dansk Døve-Idrætsforbund til fejring med de berømte rådhuspandekager på Københavns Rådhus.
 ...
28 juli 2018

World Deaf Golf Championships 2018 i Irland er slut, og Lasse Emil Nielsen fik et flot 4.plads hjem til Danmark. Han sluttede 3.runde med 78 slag (6 over banens par) og 4.runde...

26 juli 2018

1. og 2. runde er spillet ved World Deaf Golf Championships 2018 i Irland, Carton House. Vores danske deltager Lasse Emil Nielsen er iøjeblikket på en 6.plads (+8 for 1. og 2....