Velgennemført badmintonstævnet 2017 på Castberggård

Tidligere arrangerede Dansk Døve-Idrætsforbund badmintonstævne i form af Retro-stævner, som havde store succes.

I de senere år, oplevede DDI vanskeligheder med at gennemføre stævnet. I år har det været lidt anderledes, da DDI og Castberggård gik sammen om at arrangere stævnet.

Søren Toura-Jensen fra Castberggård fortæller: ”Det var et succesfuldt samarbejde DDI og Castberggård havde, hvor vi for første gang afholdte badmintonstævne på Castberggård. Der deltog 37 spillere til stævnet, og kampprogrammet var tæt pakket. Der blev svedt og vist glæde gennem kampene, som både var single og double, der blev spillet fra kl. 9.00-19.00. Én mand, Jesper Søndergaard, nåede finalen i både single og double.

Der var i løbet af dagen en fantastisk stemning, og det blev en god fest for de 70 folk der deltog, og festen slukkede og lukkede omkring kl. 2. Flere deltagere har sagt til os, at de kommer igen næste år.”

Både DDI og Castberggård er meget tilfredse med stævnets forløbet og samarbejdet, og er allerede i gang med at forberede os til Badmintonstævnet 2018, som igen bliver på Castberggård.

”Efter samarbejdet med Castberggård startede har jeg kun oplevet positive ting med Castberggård, det var naturligvis nogle små forhindringer, men dem fik vi hurtigt løst. Det er dejligt, især når man tænker på at det er først gang, både for DDI og Castberggård, at have den type samarbejde. Vi glæder os allerede til de næste projekter sammen med Castberggård.” Udtaler André Kobberholm fra DDI.

Fra Dansk Døve-Idrætsforbund skal der lyder en stor tak til Castberggård, for det gode samarbejde. Vi siger også stor tak til de mange frivillige, som var med til stævnet, for uden jer, kunne vi slet ikke gennemføre stævnet.

Der skal også lyde en stor tak til Hempel Fonden for deres støtte, samt tak til Puma og Yonex for deres sponsorat til præmier.

Castberggård har udarbejdet en kort video fra stævnet, som du kan se øverst i artiklen, og billeder kan du se på galleriet på hjemmesiden, eller ved at klikke på dette link.

 

/AK

14 august 2018
Idag har Københavns Kommune officielt inviteret GULD-landsholdet og Dansk Døve-Idrætsforbund til fejring med de berømte rådhuspandekager på Københavns Rådhus.
 ...
28 juli 2018

World Deaf Golf Championships 2018 i Irland er slut, og Lasse Emil Nielsen fik et flot 4.plads hjem til Danmark. Han sluttede 3.runde med 78 slag (6 over banens par) og 4.runde...

26 juli 2018

1. og 2. runde er spillet ved World Deaf Golf Championships 2018 i Irland, Carton House. Vores danske deltager Lasse Emil Nielsen er iøjeblikket på en 6.plads (+8 for 1. og 2....