Vellykket dag med discgolf i Valbyparken

I går den 25. august gennemførte Dansk Døve-Idrætsforbund et arrangement, ”Prøv discgolf i Valbyparken”, hvor i alt 12 deltagere kom og prøvede sporten af.

Det var en fantastisk dag, eftersom det var perfekt vejr med solskin og vi fik besøg af landsholdsspillerne Martin Tranemose og Mark Blynov som hjalp med at undervise i discgolf. Vi fik også besøg af landstræneren Karl Johan Høj Nybo, som er en af de bedste discgolfspiller i Danmark, med 12 mesterskaber i bagagen.

IMG_20190825_105653.jpg

Landstræneren Karl Johan Høj Nybo forklarer putter-tekniker

 

Først fik deltagerne en introduktion i discgolf og lærte nogle basisteknikker, derefter skulle de deltager i Mulligan-turnering, hvor alle spiller mod alle og hvor der var mange lækre præmie på højkant.

I herrerækken vandt Mads Jensen foran Leonid Butivehenko, Nicklas Kleczewski og Henrik Hørlyck.

I kvinderækken vandt Louise Thystrup foran Christina Hausgaard og Aleksandra Nielsen.

IMG_20190825_103155.jpg

Landsholdspilleren Martin Tranemose underviser

 

IMG_20190825_161936.jpg

Vi fra Dansk Døve-Idrætsforbund vil gerne takke Søren Ivø fra Discconnection for en fantastisk dag med discgolf. Der skal også lyde et tak til Karl Johan Høj Nybo, Mark Blynov og Martin Tranemose for at bruge tid på at undervise deltagerne. Og sidst, men ikke mindst en stor tak til deltagerne fordi I kom.

Dansk Døve-Idrætsforbund er i gang med at undersøge mulighederne for at lave et lignede arrangement i Jylland i løbet af foråret. Vi håber at I glæder jer til det.

 

/AK

20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund har modtaget en invitation fra Letland, som arrangerer det første Nordisk-Baltisk Mesterskab i skak for døve.

NBM er både for herrer og kvinder...

20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) deltager til Nordiske-Baltiske Mesterskaber (NBM) i bowling. Det foregår den 9. til den 13. juni 2020 i Vantaa, Finland. I første omgang var...

20 november 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund’s medieudvalg inviterede lørdag den 16. november 2019 alle forbundets medlemsklubber og landsholdsledere under DDI, til PR-seminar i Tegnsprogshuset i...