Vellykket og udfordrende samling for orienteringsløberne på Castberggård

I weekenden havde en orienteringslandholdet en åben samling for alle. Der deltog syv erfarne løbere og en, som aldrig havde prøvet at løbe orienteringsløb før. 

Image.jpg

Løberne kom vidt omkring i forskellige emner. Der blev holdt oplæg om bl.a. motivation, målsætning, vejvalg og strækplanlægning under samlingen. Løberne deltog engageret i egne refleksioner og efterfølgende diskussioner herom. Derudover var orienteringsteknisk træning henholdsvis i meget mudrende Bjerre Skov og i Bygholm Skov. Lørdag aften forsatte løberne med at træne i Castberggårds sportshal, hvor der var fokus på effektiv løbeteknik og stabilitetstræning af kroppen. 

Om søndagen var løberne en tur til råkolde Silkeborg Sønderskov, hvor der var stadig var lidt hvid sne på skovbunden. Løberne blev udfordrede både mental og fysisk – bl.a. med tidspres, for den varme frokost ventede ikke på Castberggråd. Derudover var der samlede start sammen med mange andre jyske løbere, som også var mødt op, hvilken også var et stressmoment. Derudover havde løberne trætte ben fra lørdagens heldagstræning.  Og det lykkes at nå tilbage til en velfortjent og god frokost på Castberggård. 

En samling for Alle var en succes, som nu overvejes at gentage enten sidst på året eller til næste år.  

/LRV

20 oktober 2018

European Deaf Sports Organization holdte den 18.-19. oktober deres 19th kongres i Heraklion på Kreta med deltagelse af 90 deltagere fra 33 lande.

Danmark var...

18 oktober 2018

Her til aften blev der trukket lod om det indledende gruppespil til EM i fodbold 2019. Turneringen finder sted til sommer, på den græske ø, Kreta.

 

Danmark er...

16 oktober 2018

I morgen (17. oktober) er det sidste frist for at tilmelde dig til arrangement hos LØBEREN i Lyngby, hvor du kan lære din løbestil at kende og høre mere om teknik samt...