Vellykket og udfordrende samling for orienteringsløberne på Castberggård

I weekenden havde en orienteringslandholdet en åben samling for alle. Der deltog syv erfarne løbere og en, som aldrig havde prøvet at løbe orienteringsløb før. 

Image.jpg

Løberne kom vidt omkring i forskellige emner. Der blev holdt oplæg om bl.a. motivation, målsætning, vejvalg og strækplanlægning under samlingen. Løberne deltog engageret i egne refleksioner og efterfølgende diskussioner herom. Derudover var orienteringsteknisk træning henholdsvis i meget mudrende Bjerre Skov og i Bygholm Skov. Lørdag aften forsatte løberne med at træne i Castberggårds sportshal, hvor der var fokus på effektiv løbeteknik og stabilitetstræning af kroppen. 

Om søndagen var løberne en tur til råkolde Silkeborg Sønderskov, hvor der var stadig var lidt hvid sne på skovbunden. Løberne blev udfordrede både mental og fysisk – bl.a. med tidspres, for den varme frokost ventede ikke på Castberggråd. Derudover var der samlede start sammen med mange andre jyske løbere, som også var mødt op, hvilken også var et stressmoment. Derudover havde løberne trætte ben fra lørdagens heldagstræning.  Og det lykkes at nå tilbage til en velfortjent og god frokost på Castberggård. 

En samling for Alle var en succes, som nu overvejes at gentage enten sidst på året eller til næste år.  

/LRV

22 februar 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund kan hermed i samarbejde med START udskrive et danmarksmesterskab: DM 2018 Golf. 

...

22 februar 2018
Fordi det er den første højskoleaften på Castberggaard Øst i Rødovre den 1. marts 2018 kl.19.00-21.00, har vi sammen med Castberggaard, besluttet at arrangementet er gratis...
19 februar 2018

Klubben Kristrup Boldklub har i samarbejde med DDI arrangeret en opvisningskamp mellem Kristrup Herrehåndbold og Landsholdet fra DDI, kampen spilles fredag d. 2. marts 2018....