Vellykket og udfordrende samling for orienteringsløberne på Castberggård

I weekenden havde en orienteringslandholdet en åben samling for alle. Der deltog syv erfarne løbere og en, som aldrig havde prøvet at løbe orienteringsløb før. 

Image.jpg

Løberne kom vidt omkring i forskellige emner. Der blev holdt oplæg om bl.a. motivation, målsætning, vejvalg og strækplanlægning under samlingen. Løberne deltog engageret i egne refleksioner og efterfølgende diskussioner herom. Derudover var orienteringsteknisk træning henholdsvis i meget mudrende Bjerre Skov og i Bygholm Skov. Lørdag aften forsatte løberne med at træne i Castberggårds sportshal, hvor der var fokus på effektiv løbeteknik og stabilitetstræning af kroppen. 

Om søndagen var løberne en tur til råkolde Silkeborg Sønderskov, hvor der var stadig var lidt hvid sne på skovbunden. Løberne blev udfordrede både mental og fysisk – bl.a. med tidspres, for den varme frokost ventede ikke på Castberggråd. Derudover var der samlede start sammen med mange andre jyske løbere, som også var mødt op, hvilken også var et stressmoment. Derudover havde løberne trætte ben fra lørdagens heldagstræning.  Og det lykkes at nå tilbage til en velfortjent og god frokost på Castberggård. 

En samling for Alle var en succes, som nu overvejes at gentage enten sidst på året eller til næste år.  

/LRV

14 august 2018
Idag har Københavns Kommune officielt inviteret GULD-landsholdet og Dansk Døve-Idrætsforbund til fejring med de berømte rådhuspandekager på Københavns Rådhus.
 ...
28 juli 2018

World Deaf Golf Championships 2018 i Irland er slut, og Lasse Emil Nielsen fik et flot 4.plads hjem til Danmark. Han sluttede 3.runde med 78 slag (6 over banens par) og 4.runde...

26 juli 2018

1. og 2. runde er spillet ved World Deaf Golf Championships 2018 i Irland, Carton House. Vores danske deltager Lasse Emil Nielsen er iøjeblikket på en 6.plads (+8 for 1. og 2....