Vellykket og udfordrende samling for orienteringsløberne på Castberggård

I weekenden havde en orienteringslandholdet en åben samling for alle. Der deltog syv erfarne løbere og en, som aldrig havde prøvet at løbe orienteringsløb før. 

Image.jpg

Løberne kom vidt omkring i forskellige emner. Der blev holdt oplæg om bl.a. motivation, målsætning, vejvalg og strækplanlægning under samlingen. Løberne deltog engageret i egne refleksioner og efterfølgende diskussioner herom. Derudover var orienteringsteknisk træning henholdsvis i meget mudrende Bjerre Skov og i Bygholm Skov. Lørdag aften forsatte løberne med at træne i Castberggårds sportshal, hvor der var fokus på effektiv løbeteknik og stabilitetstræning af kroppen. 

Om søndagen var løberne en tur til råkolde Silkeborg Sønderskov, hvor der var stadig var lidt hvid sne på skovbunden. Løberne blev udfordrede både mental og fysisk – bl.a. med tidspres, for den varme frokost ventede ikke på Castberggråd. Derudover var der samlede start sammen med mange andre jyske løbere, som også var mødt op, hvilken også var et stressmoment. Derudover havde løberne trætte ben fra lørdagens heldagstræning.  Og det lykkes at nå tilbage til en velfortjent og god frokost på Castberggård. 

En samling for Alle var en succes, som nu overvejes at gentage enten sidst på året eller til næste år.  

/LRV

21 januar 2019

Dansk Døve-Idrætsforbunds (DDI) herrelandshold i fodbold har i weekenden d. 18. – 20. januar...

21 januar 2019

'DDI byder Trine Tønnesen velkommen som medie- og kommunikationsmedarbejder i en praktikantperiode i forbundet frem til april 2019. Det glæder os, at der er en stor...

15 januar 2019

En stor tak til alle 20 deltagere som deltog i træningssamlingen ”Løb og nå dit mål” i weekenden.

Der var løbere på forskellige niveauer som deltog – deltagerne ved...