VM HÅNDBOLD 2018 - damelandsholdet er udtaget

Rutineret, håndboldintelligente, viljestærke og unge upcomming talenter det er de ord som trænerteamet sætter på de spillere som nu er udtaget til at repræsentere de danske farver ved VM i Brasilien fra den 12-22. juli 2018. 

'Vi har valgt at tage 10-11 spillere med i alt. 9 af spillerne har været med fra starten, og 2 er forholdsvis nye spillere. Det gør at holdet er rigtig godt sammenspillet og de kender hinanden godt, ikke kun på banen men også udenfor banen. Hele holdet viser stor spilleglæde og gejst. Vi er meget spændte på niveauet i de andre lande, vi har jo aldrig set nogen af de andre landshold. Vi ved faktisk ikke om vi er super gode, middelmådig eller dårlige i forhold til dem, så det er svært for os at have en forventning om medaljer. Men vi er så klar, til endelig at deltage i et officielt mesterskab, spillerne har trænet benhårdt ude i deres klubber og mange af dem, fortsætter heldigvis med sommertræningen helt frem til juli måned, de resterende kan hjemmetræne for sig selv. Vi har 3 spillere med som før har prøvet at deltage i et stort international mesterskab. Der vandt de guld meen det var 17 år siden, så det er vist glemt, men rutineret er de. Vi har stadig lidt tid at gøre med inden VM, og den skal vi bruge til at ligge flere lag på vores spil samt at blive endnu skarpere til de systemer vi har trænet de sidste par år' skriver landstræneren Helle Brixen.

Følgende spillere har landstræneren udtaget til VM i Brasilien 2018 (i parentes deres klubber i døveidrætten)

Tanja Sørensen (DAN)
Jeanette Bille (DAN)
Trine Kappendrup (VIKING) 
Rikke Hansen (VIKING)
Anni Villadsen (DØVANIA)
Maia D Ingerslev (VIKING)
Louise Thystrup (DØVANIA)
Louise Karup (DØVANIA)
Katrine Brixen (DAN)
Katrine Nieman Abildgaard (DØVANIA)
Malene Møller Huscher (afventer klub og spilletilladelse)

Dansk Døve-Idrætsforbund ønsker alle tillykke med udtagelsen.

/JTK

 

20 marts 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) har den store glæde at udskrive DM i bowling for døve anno 2019. Dette års DM vil foregå i Odense Bowlinghal fra 8. juni til og med 9. juni. Der...

13 marts 2019

Vores kvindelige futsallandshold søger nye spillere til truppen, som har lyst til at være en del af fællesskabet og samtidig øge konkurrencen på holdet.

 

For at...

27 februar 2019

Lørdag den 23. februar blev DM i futsal afviklet på Castberggård.

For første gang siden 2015 var fire hold tilmeldt, og der var lagt op til et spændende mesterskab...