VM i Brasilien - Kampanalyse af Søren Brixen på kampen mellem Brasilien og Danmark

Så kom dagen endelig hvor “det nye damelandshold” skulle spille sin første officielle kamp. Alle var spændte og glædede sig meget til at komme i “rigtig” kamp efter to og et halvt års træning og forberedelse. Vi synes selv at holdet fungerer godt, men vi kendte jo ikke modstandernes styrke.

Starten af kampen var præget af en del tekniske fejl fra vores side som sikkert skyldtes nervøsitet og at alle bare ville gøre det så godt. Vi kom også bagud med 0 - 2, men vi kunne hurtigt se og føle, at vi godt kunne matche Brasilien selvom de havde en rigtig dygtig venstre back. Det var tydeligt at se, at vores hold havde en større bredde og vores hold var bedre sammenspillet. Efter et par mislykkedes kontra angreb fik vi rytme i angrebsspillet og fik udlignet. De to hold fyldtes ad til 4 - 4, hvorefter Danmark aldrig så sig tilbage.

Forsvaret stod bedre og bedre og en skæv 5:1 opdækning med særlig fokus på Brasiliens venstreback samt godt målmandsspil betød, at Danmark førte 14 - 7 ved pausen.

 

I anden halvleg fik vi igen kontraspillet til at fungere og alle spillere fik godt med spilletid. Vi vandt kampen 23 - 11.

Alt i alt en rigtig fin kamp. Der var for mange fejl undervejs, men god kampgejst og vilje kompenserede og det var en flok trætte spillere og tilfredse ledere som efter kampen kunne gøre status. Danmark er kommet flot i gang med VM og vi har nu meget store forventninger til et godt samlet resultat.

/Søren Brixen, assistenttræneren.

 

Billeder fra kampen kan ses på Billeder på hjemmesiden, eller her.

 

Danmarks næste kamp er d. 17. juli kl 18.00 (23.00 i DK), vi skal spille mod Ghana.

Alle kampe kan ses i live her. På det samme link kan du gense kampen mellem Danmark og Brasilien.

 

Resultatet fra den anden kamp i Puljen B (dame):

Tyrkiet vandt over Rusland med 22-11

17 februar 2019

Fodboldlandsholdet har brugt weekenden på Castberggård, som den sidste af to udtagelses-samlinger, før landstræneren udtager truppen som skal repræsentere Danmark til EM 2019 i...

15 februar 2019

08 februar 2019

Så skal DDI igen uddele årets priser - denne gang for året 2018. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal...