VM i Brasilien - Kampreferat af Søren Brixen på kampen mellem Danmark og Tyrkiet

Danmark vinder grundspillet ved at vinde den 3. kamp i træk ved VM.

Så blev det alvor for de danske spillere. Både Danmark og Tyrkiet havde vundet over Brasilien og Rusland. Så der var tale om en finale i den indledende runde. Kampen var samtidig lidt speciel, da den tyrkiske træner, havde modarbejdet Danmark i forhold til at alle nationer skulle møde hinanden og at vi skulle vise sportsmanship overfor Ecuador.

Derfor blev det aftalt med spillerne, at vi skulle give den fuld gas i hele kampen. Det var meget nemt at motivere dem. Det vil sige 100 procent koncentration i forsvaret og i første og anden bølge af kontraspillet igennem ALLE 60 minutter. Så måtte vi skifte ud, når nogen blev trætte. Spillerne leverede varen.

Danmark og Tyrkiet følges ad de første 10 minutter 1-1, 3-1, 3-2, 5-3. Tyrkerne havde et par gode gennembrudsspillere, som vi lige skulle vænne os til, samtidig lykkedes kontraspillet ikke helt efter hensigten. Tyrkerne havde tydeligvis forberedt sig grundigt. Men efter ti minutter fik Tanja Sørensen i målet for alvor fat og Anni Villadsen og Malene Huscher fik held med kontraspillet, og hvis Tyrkiet indimellem fik stoppet første bølge, var Louise Karup, Trine Kappendrup, Jeanette Bille og Katrine Brixen klar med anden bølge - og det lykkedes - tyrkerne kunne ikke følge med i Danmarks tempo. Vi gik til pausen med en føring på 16-5.

I anden halvleg forsatte vi i det høje tempo og da kræfterne begyndte at slippe op, efter 8-15 minutter, kom udskiftningerne. Her var det rigtig positivt at opleve, at vi kunne forsætte det samme spil og tempo med 4 fra startsyveren siddende på bænken. Katrine Abildgaard, Louise Thystrup, Rikke Hansen og Maia Ingerslev, gjorde det rigtig godt. Vi vandt kampen med 29-10, så nu må vi nok leve med favoritværdigheden.

/Søren Brixen, assistenttræner

Kampoversigten - Grundspil.jpg

Stilling - Grundspil VM Brasilien.jpg

Resultaterne og stillingen for herrehåndbold kan du finde på siden her.

Du kan se billeder fra kampen mellem Danmark og Tyrkiet på "Billeder" i hjemmesiden, eller ved at klikke her. 

 

Danmarks næste kamp er d. 20. juli (IDAG) kl 14.00 (19.00 i DK), vi skal spille mod Rusland i semifinalen. Følg os og hep på os!

Alle kampe kan ses i live her på youtube-kanal eller/og på denne facebook-side. På de samme link kan du gense danske kampe og de andre kampe fra VM i Brasilien.

 

/AK

15 oktober 2018

Det er med glæde at vi kan meddele at alle 80 pladser til DD3 Campus 2018 er udsolgt! Vi er begejstret for den store interesse for DD3 Campus fra medlemmer af de tre forbund....

11 oktober 2018

15 futsalhold fra hele Europa var samlet i Göteborg den 4-6. Oktober, for at deltage i Deaf Champions League (DCL) Futsal U21. 

Blandt de 15 deltagende hold, var danske...

10 oktober 2018

Vi har plukket nogle billeder ud fra playoff-kampen mellem Danmark og Serbien. Danmark vandt 5-1, og med det flotte resultat kvalificerede de sig til EM i 2019 i Grækenland....