VM i Brasilien - Kampreferat af Søren Brixen på kampen mellem Rusland og Danmark

VM i døvehåndbold for damer fra Brasilien - anden kamp i indledende runde.

Sikke en dag - op og nedture hvor hele følelsesregisteret har været i brug. Vi vågnede op til meddelelsen om at Ghana havde trukket sig. Det medførte en lille krise, da turneringens skulle ændres lidt, så alle hold mødes i indledende runde. Problemet var at Tyrkiet ikke ønskede at møde Danmark nu, ifølge den tyrkiske træner var holdet ikke mentalt forberedt. Heldigvis viste Rusland god sportsmansship og sagde ja til en kamp i aften.

Holdet virkede super tændt fra starten. Alt fungerede. Forsvaret og Tanja i målet var en mur, kontraspillet var skarpt og det almindelige grundspil var med fint tempo. To af vores systemer virkede og gav mål. Det betød, at der efter 10 minutter stod 8-0 til Danmark.

Efter Ruslands timeout, fik de lidt bedre styr på angrebsspillet, men Danmarks kontramaskine fungerede stadig og Danmark kunne gå til pausen med en føring på 12 - 5. Humøret var højt i pausen og vores to supertolke Christine og Maria har i den grad fået styr med skrivetolkningen, så alle - også de hørende - kunne forstå Helles og Matildes beskeder i pausen.

Anden halvleg blev en kopi af første. Danmark spillede i et højt tempo - så højt at de russiske spillere fik både rødt kort og 2 minutter for alt for sene taklinger. Kampen blev ellers spillet med smil på alles læber bl.a. fordi alle danske spillere kom på scoringslisten og alle fik lang spilletid. Danmark vandt kampen 27 - 11.

Nu glæder vi os til at spille en venskabskamp i morgen mod og sammen med Ecuador.

/Søren Brixen, assistenttræneren.

 

Billeder fra kampen kan ses på Billeder på hjemmesiden, eller her. Flere billeder, som arrangørerne har taget løbende af VM kan ses her.

 

Danmarks næste kamp er d. 19. juli kl 18.00 (23.00 i DK), vi skal spille mod Tyrkiet. Vi spiller derudover en venskabskamp mod og med Ecuador i dag, d. 18. juli kl 14.00 (19.00 i DK) Der er ingen live-streaming.

Alle kampe kan ses i live her. På det samme link kan du gense kampen mellem Danmark og Rusland.

 

Resultatet fra den anden kamp i dag (dame):

Tyrkiet vandt over Brasilien med 22-19. Det betyder at Tyrkiet har den samme point som Danmark før den afgørende kamp mod dem d.19. juli.

/AK

17 februar 2019

Fodboldlandsholdet har brugt weekenden på Castberggård, som den sidste af to udtagelses-samlinger, før landstræneren udtager truppen som skal repræsentere Danmark til EM 2019 i...

15 februar 2019

08 februar 2019

Så skal DDI igen uddele årets priser - denne gang for året 2018. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal...