YONEX forlænger sponsoratet til og med 2021

Selvom vi ikke har mange badmintonspillere i øjeblikket, så har Yonex har valgt at forlænge sponsoratet med DDI frem til den 31. december 2021. Yonex støtter vores arbejde med at finde nye badmintonspillere, også at Yonex denne gang også er på banen med støtte til badmintonstævnet på Castberggaard Højskole hvert år. En aftale som vi er glade for, for det giver også mange nye muligheder for at få sat igang med vores nye 4 års plan frem til næste Deaflympics 2021.

'Yonex ønsker, at udvikle et samarbejde med DDI, for at kunne profilere sig som aktiv støttespiller for DDI, også hvor der er aktivitet vil Yonex gerne være med. DDI sætter rammerne og Yonex leverer produkterne. Yonex er derfor glade for at kunne forlænge aftalen med DDI frem til udgangen af 2021, og ser frem til et fortsat godt samarbejde' siger Peter Espersen, ansvarlig for Yonex Scandinavia.

Alle som deltager til badmintonstævnet på Castberggaard den 11. november 2017, kan glæde sig til at Yonex er præmiesponsor, også at Yonex sørger for et parti fjerbolde til de mange spændende kampe.

/JTK

20 juni 2018

Danske Døves Landsforbund (DDL) har sammen med Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) fået lov til at oversætte DIF/DGI vejledning om behandling af personoplysninger til dansk...

20 juni 2018

DDI holder sommerferie fra den 22.juni 2018 til og med 13.august 2018. 

I...

19 juni 2018

Denne samling blev på mange måder hæsblæsende og fuld af fart. Fredag startede vi kl. 17.00 sharp med at sige velkommen til hele teamet som skal afsted til VM, vi manglede dog...