YONEX forlænger sponsoratet til og med 2021

Selvom vi ikke har mange badmintonspillere i øjeblikket, så har Yonex har valgt at forlænge sponsoratet med DDI frem til den 31. december 2021. Yonex støtter vores arbejde med at finde nye badmintonspillere, også at Yonex denne gang også er på banen med støtte til badmintonstævnet på Castberggaard Højskole hvert år. En aftale som vi er glade for, for det giver også mange nye muligheder for at få sat igang med vores nye 4 års plan frem til næste Deaflympics 2021.

'Yonex ønsker, at udvikle et samarbejde med DDI, for at kunne profilere sig som aktiv støttespiller for DDI, også hvor der er aktivitet vil Yonex gerne være med. DDI sætter rammerne og Yonex leverer produkterne. Yonex er derfor glade for at kunne forlænge aftalen med DDI frem til udgangen af 2021, og ser frem til et fortsat godt samarbejde' siger Peter Espersen, ansvarlig for Yonex Scandinavia.

Alle som deltager til badmintonstævnet på Castberggaard den 11. november 2017, kan glæde sig til at Yonex er præmiesponsor, også at Yonex sørger for et parti fjerbolde til de mange spændende kampe.

/JTK

22 februar 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund kan hermed i samarbejde med START udskrive et danmarksmesterskab: DM 2018 Golf. 

...

22 februar 2018
Fordi det er den første højskoleaften på Castberggaard Øst i Rødovre den 1. marts 2018 kl.19.00-21.00, har vi sammen med Castberggaard, besluttet at arrangementet er gratis...
19 februar 2018

Klubben Kristrup Boldklub har i samarbejde med DDI arrangeret en opvisningskamp mellem Kristrup Herrehåndbold og Landsholdet fra DDI, kampen spilles fredag d. 2. marts 2018....