YONEX forlænger sponsoratet til og med 2021

Selvom vi ikke har mange badmintonspillere i øjeblikket, så har Yonex har valgt at forlænge sponsoratet med DDI frem til den 31. december 2021. Yonex støtter vores arbejde med at finde nye badmintonspillere, også at Yonex denne gang også er på banen med støtte til badmintonstævnet på Castberggaard Højskole hvert år. En aftale som vi er glade for, for det giver også mange nye muligheder for at få sat igang med vores nye 4 års plan frem til næste Deaflympics 2021.

'Yonex ønsker, at udvikle et samarbejde med DDI, for at kunne profilere sig som aktiv støttespiller for DDI, også hvor der er aktivitet vil Yonex gerne være med. DDI sætter rammerne og Yonex leverer produkterne. Yonex er derfor glade for at kunne forlænge aftalen med DDI frem til udgangen af 2021, og ser frem til et fortsat godt samarbejde' siger Peter Espersen, ansvarlig for Yonex Scandinavia.

Alle som deltager til badmintonstævnet på Castberggaard den 11. november 2017, kan glæde sig til at Yonex er præmiesponsor, også at Yonex sørger for et parti fjerbolde til de mange spændende kampe.

/JTK

20 september 2018

D. 29. september 2018 spiller Danmark mod Serbien om en billet til EM i Grækenland til næste år.

I halvlegspausen vil der være lodtrækning med mange lækre præmier. For...

19 september 2018

Der er kommet information fra ICSD om det kommende Vinter Deaflympics 2019:

Det italienske døve-idrætsforbund; Federzione Sport Sordi Italien (FSSI), der værter for...

18 september 2018

Dansk Døve-Idrætsforbund har modtaget en henvendelse fra Høreforeningen, om en spændende Teenweekend, som vi gerne vil dele med jer.

”Succesen fortsætter og nu har...